header image

sanatatea la indemana

Posted by: | 3 noiembrie 2009 | No Comment |
sistemul imunitar este capabil de lucruri aproape miraculoase.
Si nici nu stiu daca e o conspiratie idioata , sau pur si simplu ignoranta , de vreme ce nimeni nu vorbeste serios despre asta !!!
 
Organismul uman are capacitatea de a se autovindeca pana si de cele mai grave boli.
Atata doar ca ea trebuie sustinuta.
Spuneam in postul anterior ca avem o multime de mijloace la indemana in acest sens.
Si nici macar nu trebuie sa cheltuim foarte multi bani pt asta.
 
Undeva perceptia noastra asupra propriului organism a suferit o alterare.Am uitat sa ii mai purtam de grija si sa il tratam cu respect.Si , ne intrebam ma apoi de ce ne imbolnavim ….
 
Daca atunci cand mergem la Peco , avem mare grija cu ce fel de combustibil ne alimentam masina , de ce nu suntem la fel de grijulii – si informati ! – in ceea ce priveste  tot ce bagam in stomacul nostru ???
Junk-food , CocaCola&comp , cafea +- tutun  , porc sub toate formele , paine alba si mult zahar….Si apoi ne intrebam de ce se lipesc de noi tot felul de maladii !!!
Pai daca organismul e ocupat sa contracareze otravurile cu care il bombardam noi , cand mai are vreme/si resurse sa se apere ???
 
Pun cateva link-uri cu informatii suplimentare , cu mentiunea ca nu fac reclama niciunui produs , dar as fi foarte multumita daca as reusi sa pun pe gaduri macar doua-trei persoane …
 
Invatati sa respectati niste reguli simple , nu mai inghititi medicamente de-aiurea , daca aveti vreo suferinta , cereti si parerea unui homeopat …si aduceti-va aminte ca "Doctorul trateaza , insa doar natura vindeca".
 
 
under: Societate

Leave a response


Your response:

(insereaza codul din stanga)

Categories

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X